Berus Roda Kawat

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd (NIPB) adalah profesional dan pengeluar Wire Wheel Brush terbesar di China, telah menyediakan Wire Wheel Brush di seluruh dunia selama lebih dari 25 tahun. NIPB mempekerjakan kakitangan lebih dari 280 orang, menawarkan rangkaian produk yang sangat komprehensif baik dengan jenama sendiri HAWK dan Falcon serta di bawah mana-mana Label Peribadi di seluruh dunia. NIPB telah menggunakan mesin pembuatan berus Jerman yang canggih, termasuk barisan produksi twist knot dengan puluhan mesin memutar automatik, sikat industri berkualiti yang konsisten dihasilkan dengan cekap. Kualiti produk ditingkatkan lagi melalui pemeriksaan produk dengan mesin berputar berkelajuan tinggi dan ujian keseimbangan dinamik , dan kami menggunakan robot penggilap dan pengujian canggih yang dikembangkan bersama untuk memastikan proses pengujian yang konsisten. Kami memberi perhatian kepada semua perincian pengeluaran, dari perolehan bahan mentah hingga pergudangan, ia diperiksa di pelbagai peringkat. Kawat baja mengalami ketat ujian saintifik termasuk ujian ketahanan, ujian kekuatan mampatan dan ujian ketahanan kakisan untuk memastikan bahawa setiap kumpulan bahan mentah memenuhi piawaian antarabangsa. Dalam keadaan ini, NIPB telah membuktikan berulang kali kemampuannya untuk menjadi pembekal Terbaik dan sentiasa menyediakan Kawat berkualiti tinggi Wheel Brush ke semua Pengedar utama, syarikat Runcit, kedai DIY dan Perkakasan Kedai di seluruh dunia.
NIPB bermaksud
+ program produk yang sangat komprehensif,
+ kualiti produk yang sangat baik,
+ harga yang kompetitif,
+ logistik yang dipercayai dan pantas,
+ fleksibiliti dalam pembungkusan dan reka bentuk Label Peribadi,
+ komunikasi tepat waktu dan
+ keupayaan pembiayaan yang selamat.

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah mengumpulkan pengalaman kaya dalam Industrial Wire Wheel Brush, yang dipasang pada alat tangan penggiling sudut untuk menggilap dan menghilangkan karat untuk permukaan logam, Pembinaan dalaman berus adalah padat, dengan keluli berkualiti tinggi wayar / tembaga bersalut kawat / tembaga kuningan / wayar tahan karat, dan struktur teknikal kami yang wajar memastikan keselamatan pengguna dan kemudahan penggunaan untuk keseimbangan dinamik yang baik. Dengan kekuatan teknikal dan kapasiti pengeluaran New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, ia adalah Pembuat Berus Perindustrian Premier di China. Baru Ningbo Industrial Power Brushes Ltd mempunyai lebih daripada 2000 berus industri: seperti sikat berpusing, berus roda berkrim, berus DIY, berus Nilon kasar, berus tiub, sikat calar tangan Universal, sikat hujung, berus tirus dll. ., Berus Industri kami banyak digunakan di landasan kereta api, keluli, tekstil, pembinaan kapal, aeroangkasa, ketenteraan, pemprosesan mekanikal dan industri lain.

Berus Roda Kawat kami dijual di lebih daripada 40 negara di seluruh Eropah, Amerika Syarikat, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara dan Australia. NIPB secara berturut-turut lulus pensijilan prestasi keselamatan MPA, pensijilan standard sistem pengurusan kualiti ISO9001, pensijilan standard sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan standard sistem pengurusan Kesihatan keselamatan kerja ISO45001.

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah dianugerahkan sebagai:
"Zhejiang Cleaner Production Stage Achievement Enterprise",
"Perusahaan berteknologi tinggi", "Pusat Teknologi Kejuruteraan Perusahaan Ningbo",
"Produk Jenama Terkenal Ningbo",
"Jenama Terkenal Eksport Ningbo",
"Perusahaan Demonstrasi Paten Ninghai",
"Ningbo Manufacturing Single Champion Cultivation Enterprise",
dan telah memenangi 50 perusahaan kekuatan komprehensif industri teratas di Ninghai County selama 17 tahun berturut-turut. Dengan banyak anugerah ini, New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd. benar-benar diiktiraf sebagai Premier Industrial Brushmaker, berada dalam kedudukan yang baik untuk pertumbuhan selanjutnya dengan cemerlang.
HAWK adalah pengeluar dan pembekal Berus Roda Kawat terkenal di China. {Keyword} berkualiti tinggi buatan China boleh dibeli dengan harga yang sesuai. Produk kami dapat memenuhi pelbagai aplikasi, jika perlu, anda boleh berkomunikasi mengenai produk tersebut secara dalam talian. Anda dialu-alukan untuk datang ke kilang kami untuk membeli produk kami. Marilah kita bekerjasama antara satu sama lain untuk mencipta masa depan yang lebih baik dan saling menguntungkan.