Roda Kawat Crimped untuk Bench Grinder

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd (NIPB) adalah profesional dan pengeluar Crimped Wire Wheel terbesar untuk pengeluar Bench Grinder di China, telah membekalkan Crimped Wire Wheel untuk Bench Grinder di seluruh dunia selama lebih dari 25 tahun. NIPB mempekerjakan kakitangan lebih dari 280 orang, menawarkan rangkaian produk yang sangat komprehensif baik dengan jenama sendiri HAWK dan Falcon serta di bawah mana-mana Label Peribadi di seluruh dunia. NIPB telah menggunakan mesin pembuatan berus Jerman yang canggih, termasuk barisan produksi twist knot dengan puluhan mesin memutar automatik, sikat industri berkualiti yang konsisten dihasilkan dengan cekap. Kualiti produk ditingkatkan lagi melalui pemeriksaan produk dengan mesin berputar berkelajuan tinggi dan ujian keseimbangan dinamik , dan kami menggunakan robot penggilap dan pengujian canggih yang dikembangkan bersama untuk memastikan proses pengujian yang konsisten. Kami memberi perhatian kepada semua perincian pengeluaran, dari perolehan bahan mentah hingga pergudangan, ia diperiksa di pelbagai peringkat. Kawat baja mengalami ketat ujian saintifik termasuk ujian ketahanan, ujian kekuatan mampatan dan ujian ketahanan kakisan untuk memastikan bahawa setiap kumpulan bahan mentah memenuhi standard antarabangsa. Dalam keadaan ini, NIPB telah membuktikan berulang kali kemampuannya untuk menjadi pembekal Terbaik dan sentiasa membekalkan kualiti yang baik Wire Wheel untuk Bench Grinder kepada semua Pengedar utama, syarikat Runcit, kedai DIY s dan Kedai Alat Perkakasan di seluruh dunia.
NIPB bermaksud
+ program produk yang sangat komprehensif,
+ kualiti produk yang sangat baik,
+ harga yang kompetitif,
+ logistik yang dipercayai dan pantas,
+ fleksibiliti dalam pembungkusan dan reka bentuk Label Peribadi,
+ komunikasi tepat waktu dan
+ keupayaan pembiayaan yang selamat.

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah mengumpulkan pengalaman yang kaya dalam Industrial Crimped Wire Wheel untuk Bench Grinder, yang dipasang pada alat tangan penggiling sudut untuk menggilap dan menghilangkan karat untuk permukaan logam, Pembinaan dalaman berus adalah padat, dengan tinggi -kawat dawai keluli / dawai bersalut tembaga / dawai tembaga / dawai tahan karat, dan struktur teknikal kami yang berpatutan memastikan keselamatan dan kemudahan penggunaan pengguna untuk keseimbangan dinamik yang baik. Dengan kekuatan teknikal dan kapasiti pengeluaran New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, ia adalah Pembuat Berus Perindustrian Premier di China. Baru Ningbo Industrial Power Brushes Ltd mempunyai lebih daripada 2000 berus industri: seperti berus simpul berpusing, berus roda berkerut, berus DIY, berus Nilon kasar, berus tiub, berus gores tangan Universal, Berus akhir, Berus tirus dll., Berus Perindustrian kami banyak digunakan di landasan kereta api, keluli, tekstil, pembinaan kapal, aeroangkasa, ketenteraan, pemprosesan mekanikal dan industri lain.

Crimped Wire Wheel kami untuk Bench Grinder dijual di lebih daripada 40 negara di seluruh Eropah, Amerika Syarikat, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara dan Australia. NIPB secara berturut-turut lulus pensijilan prestasi keselamatan MPA, pensijilan standard sistem pengurusan kualiti ISO9001, pensijilan standard sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan standard sistem pengurusan Kesihatan keselamatan kerja ISO45001.

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah dianugerahkan sebagai:
"Zhejiang Cleaner Production Stage Achievement Enterprise",
"Perusahaan berteknologi tinggi", "Pusat Teknologi Kejuruteraan Perusahaan Ningbo",
"Produk Jenama Terkenal Ningbo",
"Jenama Terkenal Eksport Ningbo",
"Perusahaan Demonstrasi Paten Ninghai",
"Ningbo Manufacturing Single Champion Cultivation Enterprise",
dan telah memenangi 50 perusahaan kekuatan komprehensif industri teratas di Ninghai County selama 17 tahun berturut-turut. Dengan banyak anugerah ini, New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd. benar-benar diiktiraf sebagai Premier Industrial Brushmaker, berada dalam kedudukan yang baik untuk pertumbuhan selanjutnya dengan cemerlang.
HAWK adalah pengeluar dan pembekal Roda Kawat Crimped untuk Bench Grinder terkenal di China. {Keyword} berkualiti tinggi buatan China boleh dibeli dengan harga yang sesuai. Produk kami dapat memenuhi pelbagai aplikasi, jika perlu, anda boleh berkomunikasi mengenai produk tersebut secara dalam talian. Anda dialu-alukan untuk datang ke kilang kami untuk membeli produk kami. Marilah kita bekerjasama antara satu sama lain untuk mencipta masa depan yang lebih baik dan saling menguntungkan.