Sejarah kita


Ditubuhkan pada tahun 1989 (Kilang Berus Ninghai)

Usahasama dengan German OSBORN pada tahun 1994 (Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)

Hak milik tunggal pada tahun 2004 (New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.)Kilang Kami


Sejak penubuhannya 25 tahun yang lalu, New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd dengan tegas mengaku sebagai "Pemimpin Industri Berus Industri" di China. Memacu usaha ini adalah pasukan tenaga kerja yang sangat padu dalam New Ningbo Power Industrial Brushes Ltd, sentiasa berfikiran tulus dan inovatif. Kami terletak di Kawasan Pembangunan Ekonomi Ninghai,Bandar Ningbo,di tengah-tengah pemandangan indah Laut Timur China, di bahagian selatan Delta Sungai Yangtze yang dikembangkan secara ekonomi. Ini terletak secara strategis dekat dengan pelabuhan semula jadi "Ningbo Zhoushan Port", dengan pengangkutan darat-udara-udara yang mudah.

 

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah mengumpulkan pengalaman yang kaya dalam industri Chinese Industrial Brush dan menggunakan teknologi tinggi yang digabungkan dengan Penyelidikan dan Pembangunan. Dengan kekuatan teknikal dan kapasiti pengeluaran New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd, ia adalah Brushmaker Perindustrian Premier di China. New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd mempunyai lebih daripada 2000 sikat industri: seperti sikat berpintal, berus roda berkerut, sikat DIY, Abrasive Berus nilon, berus tiub, berus calar tangan Universal, Berus akhir, berus tirus, dan lain-lain, Berus perindustrian kami banyak digunakan dalam landasan kereta api, keluli, tekstil, pembinaan kapal, aeroangkasa, ketenteraan, pemprosesan mekanikal dan industri lain. Pengguna akhir domestik di China dan juga di seluruh dunia mengenali dan memilih berus berkualiti dari New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.Kami mempunyai pejabat di Shanghai, Guangzhou, Wuhan, Anshan dan bandar-bandar lain di China. Jumlah jualan kami berada di kedudukan pertama dalam industri domestik. Berus kami dijual di lebih daripada 40 negara di seluruh Eropah, Amerika Syarikat, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara dan Australia.

 

Menggunakan mesin pembuatan berus Jerman yang canggih, termasuk pengeluaran twist knot

sesuai dengan berpuluh-puluh mesin memutar automatik, berus industri berkualiti yang konsisten

dihasilkan dengan cekap. Kualiti produk ditingkatkan lagi melalui pemeriksaan produk dengan mesin berputar berkelajuan tinggi dan ujian keseimbangan dinamik, dan kami menggunakan robot penggilap dan pengujian canggih yang dikembangkan bersama untuk memastikan proses ujian yang konsisten. Kami memberi perhatian kepada semua butiran pengeluaran , dari perolehan bahan mentah hingga pergudangan, mereka diperiksa di pelbagai peringkat. Kawat baja menjalani ujian saintifik yang ketat termasuk ujian ketahanan, ujian kekuatan mampatan dan ujian ketahanan kakisan untuk memastikan bahawa setiap kumpulan bahan mentah memenuhi standard sinternational. Syarikat ini telah lulus pensijilan prestasi keselamatan MPA, pensijilan standard sistem pengurusan kualiti ISO9001, pensijilan standard sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan standard sistem pengurusan kesihatan keselamatan ISO45001.

 

New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd telah dianugerahkan sebagai:

"Zhejiang Cleaner Production Stage Achievement Enterprise",

"Perusahaan berteknologi tinggi", "Pusat Teknologi Kejuruteraan Perusahaan Ningbo",

"Produk Jenama Terkenal Ningbo",

"Jenama Terkenal Eksport Ningbo",

"Perusahaan Demonstrasi Paten Ninghai",

"Ningbo Manufacturing Single Champion Cultivation Enterprise",

dan telah memenangi 50 perusahaan kekuatan komprehensif industri teratas di Ninghai County

selama 17 tahun berturut-turut.

Dengan banyak anugerah ini, New Ningbo Industrial Power Brushes Ltd.

benar-benar diiktiraf sebagai Pembuat Berus Industri Premier,

berada dalam kedudukan yang baik untuk pertumbuhan selanjutnya dengan cemerlang.
Permohonan Produk


Kimpalan, industri keluli, tekstil, industri automotif, industri pembuatan kapal, aeroangkasa, industri ketenteraan, pemesinan
Peralatan Pengeluaran


Mesin berpusing automatik , Mesin segmen berkerut automatik , Mesin berus DIY automatik brush Mesin sikat penggulungan tali pinggang keluli berganda , Mesin berus tiub automatik , Mesin sikat cakera automatik , Mesin pengikat wayar , Mesin berputar berkelajuan tinggi machine Mesin ujian keletihan wayar, Universal pemotong penggilingan, mesin berus jalur ...
Pasaran Pengeluaran


Jenama HAWK telah mengembangkan ejen di Malaysia, Thailand dan Turki.