Berus Wire Cup Crimped 65mm

Berus Wire Cup Crimped 65mm

kami menyediakan Berus Wire Cup Crimped 65mm dengan kualiti dan prestasi keselamatan yang tinggi. Berus dawai kami mempunyai pembinaan teknikal yang wajar, yang menjadikan sikat mempunyai jangka hayat yang lebih lama, kami mengabdikan diri untuk berus wayar lebih dari 25 tahun, merangkumi sebahagian besar pasaran Eropah dan Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara dan Afrika. Kami menjangkakan menjadi rakan jangka panjang dan profesional anda di cina.

Butiran Produk

Berus Wire Cup Crimped 65mm

1. Pengenalan Produk
Brush Wire Cup Crimped 65mm ini adalah kualiti berus yang kuat tahan lama dan prestasi keselamatan yang baik, untuk mengikuti standard EN1083-2H dengan setia. Ia terdiri daripada wayar gulung sejuk + wayar keluli 72A, wayar bersalut tembaga 72A, wayar tembaga atau wayar tahan karat. Kami mengabdikan diri untuk menyikat berus lebih dari 25 tahun, merangkumi sebahagian besar Eropah dan Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara dan pasaran Afrika. Kami menjangkakan menjadi rakan jangka panjang dan profesional anda di cina.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

OD

Panjang Tim

Benang atau lubang

Saiz wayar

65MM

 

18mm

M10 * 1.25, lubang 16mm

M10 * 1.50,

M14 * 2.00,

5/8 X11NC

0.30 mm

0.35mm3. Ciri dan Aplikasi Produk
Berus Wire Cup Crimped 65mm dipasang pada alat tangan penggiling sudut untuk menggilap dan menghilangkan karat untuk permukaan logam, Pembinaan dalaman berus adalah padat, dengan dawai keluli berkualiti tinggi / wayar bersalut tembaga / wayar tembaga / wayar tahan karat, dan struktur teknikal kami yang wajar memastikan keselamatan dan kemudahan penggunaan pengguna (keseimbangan dinamik yang stabil).
4. Butiran Produk
Berus Wire Cup Crimped 65mm untuk penggiling sudut berkelajuan tinggi, wayar yang diisi boleh didapati diperbuat daripada dawai keluli / wayar bersalut tembaga / wayar tembaga / wayar tahan karat.
5. Kelayakan Produk
Berus Wire Cup Crimped 65mm telah dianugerahkan sijil ISO 9001 dan 14001
6. Penghantaran, Penghantaran Dan Perkhidmatan
Kami menghantar barang seperti yang anda minta, melalui laut atau udara.
7. Soalan Lazim
â— Apakah standard keselamatan berus wayar anda?
EN1083-H di Eropah dan ANSI di Amerika Syarikat.

â— Sijil kelayakan yang dimiliki kilang anda your
ISO9001,14001 dan ZURICH SIJIL INSURANS LIABILITI.

â— Bagaimana dengan peralatan pembuatan di bengkel?
Bengkel kami dilengkapi dengan mesin pembuatan berus automatik yang diimport dari Jerman dan Itali.

â— Bolehkah ini digunakan untuk membuang lukisan?
Ya, ini adalah ujian baik daripada maklum balas pelanggan kami.Teg Panas: Berus Wire Cup Crimped 65mm, Pengilang, Pembekal, Beli, Kilang, China, Buatan China, Harga, Kualiti

Hantar Pertanyaan

Produk Berkaitan